WOODIES® Ultimate Pozidrive 

Naast de generieke eigenschappen die hieronder worden genoemd, heeft een groot deel van de Woodies Ultimate schroeven zeer innovatieve eigenschappen, waardoor deze als vervanger van andere bevestigingsmaterialen kunnen dienen. De Woodies zijn voorzien van een reeks eigenschappen die voldoen aan de eisen die de professionele verwerker mag verwachten.
 

  Eigenschappen:

     • Extra diepe Pozidrive-indruk
Hierdoor ontstaat er extra grip wanneer de bit wordt aangebracht in de Pozidrive-indruk.
 
   • Freesribben onder de kop
Hierdoor wordt het materiaal geruimd, waardoor de kop beter verzinkt. (uitzondering hierop vormt de scharnierschroef. Deze beschikt niet over de freesribben om beschadiging aan scharnieren en ander beslag te voorkomen.)
 
   • Schachtribben en schroefdraad
Zorgen er voor dat de schroef gemakkelijker en sneller het hout ingedraaid; Deze verminderde weerstand van het indraaien verkleint de kans op breuk en schade aan hout of beslag. En niet onbelangrijk: de accu’s die u gebruikt, gaan lager mee.
 
    • De speciale punt
Zorgt er voor dat voorboren in de meeste gevallen niet meer nodig is en de Woodies-Ultimate geschikt zijn voor bijna iedere houtsoort. Door deze punt ’grijpt’ de schroef eerder in het hout en wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.
 
     • Gratis bitje
Om het product Woodies Ultimate nog completer te maken, wordt er in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd. Deze bit zorgt er voor dat de schroeven machinaal makkelijk te verwerken zijn.
 
   • Herkenbaarheid: De letter ‘W’ in de kop
Middels dit kenmerk in alle Woodies-schroeven, is kwaliteit tezamen met alle keurmerken gewaarborgd.
 
     • Keurmerken
Alle Woodies Ultimate schroeven beschikken over het CE-keurmerk, wat wordt afgegeven op basis van een technische beoordeling: European Technical Assessment.
 
     • Chroom 6-vrij
Alle schroeven binnen het brede scala van het merk Woodies Ultimate zijn Chroom 6-vrij. Het milieu is altijd één van de kernpunten geweest bij het ontwikkelen van het merk Woodies Ultimate.
 

Woodies Ultimate Schroeven